bg

Van Vliet

Van Vliet Sloopwerken is dé specialist in het aannemen en uitvoeren van de meest uiteenlopende sloop- en asbestsaneringswerkzaamheden in de (petro-)chemische industrie en de civiele industrie

Van Vliet zoekt oplossingen in complexe “decommissioning-vraagstukken” en kan beschouwd worden als marktleider (met ruim 85 jaar ervaring).

Certificering

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met zorg voor Mens en Milieu cruciaal voor Van Vliet. Dit heeft ertoe geleid dat Van Vliet beschikt over (bijna) alle certificaten die te behalen zijn in deze industrie, zoals:

• ISO 9001 (Kwaliteitssysteem)

• ISO14001 (Milieuzorgsysteem)

• VCA (Petrochemie)

• Procescertificaat asbestverwijdering

• SVMS007 (Veilig en Milieukundig slopen)

• ISO 45001

Door het optimaal scheiden van alle afkomende materialen behaalt Van Vliet een recycling-graad van 95%-98%.

Door met een enthousiast, betrokken en goed opgeleid team te werken streeft Van Vliet ernaar dat elk project "In-time, in-budget met zero incidents en accidents" uitgevoerd wordt.

Van Vliet werkt uitsluitend met het meest moderne CE-gekeurd materieel en equipment en investeert zij veel in nieuwe technieken, uitrustingstukken en toepassingen.

Van Vliet bechikt over  een 160 ton wegende Hitachi 870 UHD graafmachine (Ultra High Reach)  die speciaal ontworpen is om op grote hoogte in petro-chemische installaties te kunnen slopen (werkhoogte 40 meter met een 11 tons hydraulische schrootschaar). Hierdoor hoeft (bijna) niet meer met mensen op grote hoogte gewerkt te worden, dit betekend dat een groot risico vermeden kan worden.

Veiligheid

 Alle Van Vliet sloop/graafmachines zijn aangepast en voorzien van:

 • Overdrukcabines met diverse speciale filter pakketten;

 • Vonkenvangers ter voorkoming van ontbrandingsbronnen;

 • Chalwyn-valves ("anti-trip" kleppen die de motoren uitschakelen bij een gas-emissie);

 • Veiligheidskooien met gelaagd glas.

Van Vliet beschikt over een groot kranenpark in gewichtsklassen van 3,5 ton t/m 165 ton en diverse ander specialistisch gereedschap zoals: shovels, hijskranen, heftrucks, bobcats, veegmachines, bulldozers, puinbreker, sorteergrijpers, schrootscharen, platenscharen, betonvergruizers, laadbakken, magneten, generatoren, dubbelwandige dieseltanks, dragline-schotten, stalen rijplaten, stempels, ketenparken, verlichtings-units, waterkanonnen, brandbestrijdingsmiddelen, plasma-snijders etc. etc.

Personeel

Voor de medewerkers van Van Vliet staat veiligheid, gemotiveerdheid en klanttevredenheid voorop. Van Vliet werkt hoofdzakelijk met eigen medewerkers en besteed veel aandacht aan opleidingen en trainingen.

Internationaal

Het hoofdkantoor van Van Vliet is gevestigd in Gorinchem er is een dochter-ondernemening in Birmingham, UK. Van Vliet werkt door geheel Europa, maar ook daarbuiten.

Wij voeren en hebben projecten uitgevoerd in o.a.:

-       Nederland,

-       België,

-       Frankrijk,

-       Engeland,

-       Cyprus,

-       Schotland,

-       Griekenland,

-       Duitsland,

-       Spanje etc.

 Van Vliet hecht waarde aan het uitdragen van haar management systeem, vandaar dat Van Vliet haar beleidsplan op de site heeft gezet. Deze kunt u hier lezen. 

Projecten

Demolition of the Sulphuric Acid, Phosphoric Acid and NPK Plant

Van Vliet Demolition executed the contract for the decontamination and demolition of the former hellenic chemical industries complex at cyprus. Van Vliet Demolition has...

Demolition of a chemical facility in Cyprus

Diensten

Asbestsanering | Civiel | Industrieel | Van Vliet Sloopwerken - Demolition

In vrijwel elke installatie of gebouw van voor het bouwjaar 1993 bevindt zich asbest of keramische materialen,  Het verwijderen van asbest gaat onder strenge regelgeving om...

Asbestsanering